FairMail needs your vote to expand to Morocco!

Posted on 7 July 2011

Eind 2011 wil FairMail beginnen met het opzetten van een nieuwe productieafdeling in Marokko. En ook daar, net als in Peru en India, 10 kansarme tieners in dienst nemen en opleiden tot fotograaf.

Dit vergt een investering van minstens 10.000 euro aan camera’s, computers, kaartendruk, kantoor huur etc. Om het benodigde geld bij elkaar te verdienen doen we mee aan de ASN Bank Wereldprijs 2011.

Alleen als we genoeg stemmen krijgen verdienen we 10.000 euro in de categorie “Eerlijke Handel”.

Dus door te stemmen op het project FairMail Marokko maak je het mogelijk dat we meer tieners de kans geven om mbv. FairMail hun dromen waar te maken!

Hieronder lees je hoe je kunt stemmen.

1/ Klik op: https://www.voordewereldvanmorgen.nl/project/fairmail-faire-fotos-door-jongeren-marokko en druk op de groene “STEM” knop.

2/ Vul je naam en email adres in, klik dat je akkoord gaat met de voorwaarden en druk op “Profiel Aanmaken”.

3/ Je krijgt een bevestigingsmail in je mailbox.

4/ Klik vervolgens op de link in de mail om je aanmelding te bevestigen.

5/ Je komt vanzelf weer op de site van www.voordewereldvanmorgen.nl, vul twee keer hetzelfde wachtwoord naar keuze in en klik helemaal onderaan de pagina op “Opslaan”. (de andere informatie waar om gevraagd wordt hoef je niet op te geven)

6/ Ga boven in naar het tabblad “Acties” en klik op de rode knop “Bekijk Deze Actie” in het vierkant van de ASN Bank Wereldprijs 2011.

7/ Je kunt nu stemmen door in de derde categorie “Eerlijke Handel” te klikken op de groene knop “STEM” bij ons project: “FairMail: faire foto’s door jongeren in Marokko”. KLAAR!

8/ Door op de titel te klikken van het project, kom je op de project pagina met tekst en uitleg. Je kunt ook Fan worden. En zijn ook sociale netwerk knoppen die je kunt gebruiken om te laten zien dat je op FairMail gestemd hebt. En zo anderen aan te moedigen om ook op ons te stemmen. Hoe meer stemmen hoe groter de kans dat we echt naar Marokko kunnen!

Mocht je toch nog problemen hebben kun je mailen met team@voordewereldvanmorgen.nl of via twitter @VDWVM

Ontzettend bedankt voor je stem! Peter en Janneke

Share

Comment on Facebook