Help FairMail and give your opinion

Posted on 8 May 2012

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fair Media Foundation

Fair Media Foundation

FairMail heeft jouw hulp nodig! Of beter gezegd de Fair Media Foundation heeft je hulp nodig. De FairMedia Foundation is opgericht in samenwerking met FairMail en steunt projecten, zodat kansarme  maar creatieve jongeren wereldwijd zelf geld verdienen voor hun eigen toekomst. Deze projecten geven de jongeren een kans om hun creativiteit en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Om de Fair Media Foundation succesvol op te starten wordt er een onderzoek gedaan naar de potentiële doelgroep en communicatiestrategie. Daarnaast onderzoeken we hoe communicatie kan bijdragen aan de fondsenwerving. Zodat de Fair Media Foundation donaties en donateurs kan verwelkomen en verschillende projecten kan steunen.

Jij kunt ons helpen door deze enquête in te vullen via de volgende link. De enquête wordt geheel anoniem verwerkt en duurt circa 5 minuten.

Het onderzoek wordt gedaan door Ashna Singh (21), studente Marketing & Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Naast haar studie zet ze zich in voor andere maatschappelijke projecten en werkt ze als communicatie- en marketingmedewerker bij een internetbedrijf. Dit onderzoek staat voor haar in het teken van haar afstuderen. Na dit traject zal zij het onderzoek moeten verdedigen en rondt zij haar Hbo-opleiding af. “Mijn motivatie om bij de Fair Media Foundation af te studeren is, omdat ik graag in de toekomst een project in India wil starten. De Fair Media Foundation geeft mij de kans om ervaring op te doen in deze branche.” vertelt Ashna.

Share

Comment on Facebook