(Nederlands) FairMail kaarten nu ook te koop bij Taarten van Maarten

Posted on 26 October 2016

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

FairMail verkooppunten

FairMail verkooppunten

Wist je dat er wereldwijd inmiddels bijna 1.000 FairMail verkooppunten zijn?

Of je nou in Best, Bern, Brussel, Birmingham of Berlijn zit, je vindt (bijna) altijd een verkooppunt bij jou in de buurt via onze on-line shoplocator.

Sinds deze maand zijn onze kaarten ook te bestellen ism. een biologische taart van Taarten van Maarten. Een beetje gek? Oprichter Maarten Wildeman vindt van niet:

Ik heb gekozen voor biologisch omdat ik dier, milieu en mens belangrijk vind. Aangezien veel mensen vragen om een kaart bij de taart te doen wil ik dat dat mooi aansluit. En wat is er dan mooier dan een FairMail kaart?

Taarten van Maarten

“Taarten van Maarten

Gedrukt met biologische inkt en een steentje kunnen bijdragen aan de toekomst van kinderen die het hard kunnen gebruiken. Ik vind het een origineel product, ik heb een beeld bij hoe het gemaakt wordt en wie het heeft ontworpen. En last but not least een enthousiaste persoonlijke organisatie 🙂

Vind hier een FairMail verkooppunt bij jou in de buurt.

Share

Comment on Facebook