Love is … sending a FairMail Valentine card

Posted on 3 February 2010

valentijn200Fairliefd, vlinders in je buik of is er een dierbare die het verdient om weer eens van jou te horen waarom hij of zij zo bijzonder is? Het is dan toch dubbel zo attent om diegene een speciale FairMail valentijnskaart te sturen?

De tieners uit Peru en India hebben namelijk met verschillende vrijwilligers de afgelopen maanden hard gewerkt aan foto’s die verbeelden wat liefde voor hun inhoudt. Dit resulteerde in 20 wel zeer originele liefdeskaarten die dit voorjaar bij verschillende FairMail verkooppunten in een speciale tijdelijke Valentijnsmolen te koop zijn.

Staar er op de shoplocator nog geen FairMail verkooppunt vermeld jou in de buurt? Klik dan hierop voor het overzicht van beschikbare Valentijnskaarten in onze webshop te bekijken en te bestellen.

Valentijn staat tegenwoordig weliswaar vooral in het teken van de commercie maar het is toch altijd leuk om van een ander te merken dat je bijzonder bent voor diegene? Met het sturen van een FairMail kaart laat je zien dat je bovendien ook nog fairliefd bent op fairtrade.

Share

Comment on Facebook